Over ons

Kortingvandedag.be verzamelt dagelijks nieuwe kortingen, promoties, coupons, aanbiedingen en allerhande voordelen van verschillende webshops. Wij promoten het gebruik van kortingscodes, maar proberen ook zoveel mogelijk acties te delen met jullie. Zo zijn er regelmatig gratis verzendingen of gratis aanbiedingen te vinden. Het team achter Kortingvandedag.be staat in contact met meerdere webshops en partners. Op deze manier kunnen wij steeds de nieuwste aanbiedingen delen. Bovendien trachten we zoveel mogelijk exclusieve kortingscodes te onderhandelen.

Team

Thomas Loyens

Thomas Loyens is de oprichter van deze website. Vele jaren terug ontdekte hij dat er in België nog geen verzamelsite was voor kortingen en kortingscodes. Over de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan. Samen met zijn team deelt hij bespaartips en andere mogelijkheden om extra korting te scoren.

Els Bosmans

Els is sinds 2018 aan de slag bij Kortingvandedag.be en deelt met passie de nieuwste aanbiedingen. Ze is verantwoordelijk voor tientallen webshops, waarvoor ze dagelijks nieuwe promoties verzamelt.

Contactgegevens

Adres

Stationsstraat 252
3110 Rotselaar
België
(geen bezoekadres)

E-mail

info@maxenta.be

BTW nummer

BE 0524.740.009

De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!