Libelle abonnement korting 2020

Actuele Libelle kortingen en aanbiedingen in België mei 2020

Mis geen enkele Libelle korting meer. Schrijf je nu in!
Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat is de prijs van een Libelle abonnement?

Het standaard-abonnement van Libelle kan op twee manieren aangekocht worden: - Via domiciliëring van €16,25 per maand, met een minimumlooptijd van een jaar - Via een jaarabonnement van €195, waarmee je een heel jaar door Libelle ontvangt Libelle doet geregeld acties en promo’s, waarbij er voor kortere periodes én aan goedkopere prijzen een abonnement kan worden aangekocht. Daarnaast kan je een heleboel geschenken ontvangen bij de aankoop van het abonnement. Hou dus zeker goed onze pagina in het oog, zodat je de volgende actie zeker niet mist!

Kan ik een Libelle abonnement cadeau geven aan een vriendin?

Dit is zeker mogelijk, dit kan via acties op deze website, via Libelle zelf (te contacteren op het nummer 02/309 29 01), of met een geschenkbon van Bongo.

Ik heb mijn laatste editie van Libelle nog niet ontvangen?

Libelle werkt samen met Bpost om je elke woensdag het magazine te leveren. Toch kan het gebeuren dat je het een dag later ontvangt. Indien er toch nog een probleem is, kan je steeds contact opnemen via telefoon op 02/309 29 01, of een bericht sturen via mijn.abonnementen.be

Over Libelle

Bestel je Libelle abonnement met korting. In Libelle magazine staat alles voor in het dagelijkse leven. Gezellig koken, ravotten met de kinderen, van je huis de állerleukste plek maken, een weekendje met je partner, je vriendinnen… of in je eentje natuurlijk, om helemaal te ontspannen! Voor alles wat écht belangrijk is, vind je week na week inspiratie in Libelle. Bovendien kan je nog eens extra besparen op je abonnement, dankzij ons kortingscode overzicht. Ontdek alle acties voor de Libelle en bestel een extra voordelig abonnement online.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!