Korting van de dag

JBC kortingscode 2017

JBC is één van de bekendste modeketens in België. In vrijwel elke Vlaamse stad zal je een JBC winkel terugvinden. Tegenwoordig zijn ze ook online beschikbaar en kan je naar hartelust shoppen in de JBC webshop. Naast de fantastische kortingen in de outlet, vind je bij ons geregeld een JBC kortingscode, zodat je extra kan besparen.

JBC
Ontvang JBC kortingen gratis in je inbox. Schrijf je nu in!
Deze JBC kortingen heb je gemist
10% korting op eerste kledingstuk 20% korting op tweede kledingstuk 30% korting op derde kledingstuk. De hoogste korting geldt op het duurste kledingstuk.
Actie geldig voor basics voor mannen en musthave jeans broeken voor jongens: leuke kortingen bij aankoop vanaf twee stuks.
per aankoopschijf van €60.
Op vertoon van je klantenkaart en bij een minimum aankoop van € 60 uit de JBC-kindercollectie (kleding t.e.m. maat 176) ontvang je van 29-08 t.e.m. 03-09-2017 een gratis swipe hype T-shirt. Heb je nog geen klantenkaart? Vraag er één aan de kassa. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Actie niet van toepassing bij aankoop van een cadeaucheque. Actie ook geldig in onze E-shop: je ontvangt een e-mail om het t-shirt te gaan ophalen in een JBC-winkel. Zolang de voorraad strekt.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!