Groupon kortingscode & aanbiedingen België

Actuele Groupon aanbiedingen en kortingscodes (België) mei 2020

Geldig op max 1 deal van Lokaal. Max €20 korting.
Geldig bij minimale besteding van €25.

Groupon Travel: tot 70% korting op reizen

Met de Groupon Travel aanbiedingen, kan je tot 70% besparen op reizen. Ontdek snel alle huidige acties en promoties en vertrek voordelig op vakantie of spendeer een voordelig weekendje weg!
Mis geen enkele Groupon korting meer. Schrijf je nu in!
Deze Groupon kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.
Meer info

Verlopen

Geldig op 5 deals. Max €20 korting per deal.
Meer info

Verlopen

Geldig op 5 deals van Lokaal. Max. €50 korting. Uitzonderingen mogelijk.
Meer info

Verlopen

Geldig op 5 deals van Lokaal. Max. €50 korting. Uitzonderingen mogelijk.

Kortingscode verzilveren bij Groupon

Een promotiecode gebruiken bij Groupon is heel eenvoudig. Bij sommige webshops zit het kortingscode-vakje wat verstopt, maar bij Groupon vind je het makkelijk terug. We overlopen even kort hoe je zo'n code kan verzilveren voor een extra korting op je bestelling.

  1. Ben je zeker? Ga je je bestelling afronden? Mooi zo! Klik bij het product dat je wil kopen op 'bestellen'.
  2. Vul je gegevens in en ga verder tot aan de keuze van je betaalmethode. Op deze pagina klik je op 'promotiecode'. Er verschijnt dan een vakje om je promotiecode in te vullen.
  3. Typ of plak je code en klik vervolgens op 'Pas toe'. Als alles goed gaat, wordt je korting onmiddellijk toegepast.
  4. Als de code niet werkte: check even de voorwaarden én kijk even na of je per ongeluk geen typfout hebt gemaakt of per ongeluk een spatie hebt toegevoegd.
Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hoe werkt Groupon?

Door een Groupon te kopen, voeg je deze automatisch toe aan 'Mijn Groupons' in je account op de Groupon website of in de app. Als je daar gaat kijken, staat er per Groupon altijd beschreven hoe je deze kan gebruiken. Dit is voor elke Groupon anders, maar dit wordt altijd duidelijk uitgelegd.

Moet ik mijn Groupon-voucher afdrukken?

Dat mag, maar het moet niet. Door de Groupon app te downloaden, kan je de voucher gewoon laten zien op je smartphone. Geen gedoe met printen!

Kan ik mijn Groupon annuleren en terugbetaald krijgen?

Binnen de 14 dagen na aankoop kan je een lokale deal of Groupon product annuleren of terugsturen en krijg je je geld terug. Voor Groupon reizen is dit afhankelijk van de specifieke voorwaarden van de Groupon. Een terugbetaling aanvragen doe je via de klantenservice op de website.

Waar vind ik de beste deals van het moment bij Groupon?

De beste promo's vind je bij 'Trakteer jezelf vandaag' op de Groupon home-pagina. Daar staan alle last minutes van het moment aan een aantrekkelijke prijs.

Over Groupon

Groupon biedt dagelijks nieuwe, unieke deals aan op vlak van reizen en shopping. Zo kan je bv. een weekendje weg boeken aan uiterst scherpe prijzen of een leuk gadget tegen een prijsje. Via Groupon travel krijg je fantastische deals voorgeschoteld. Een hotel in Antwerpen, een wellness weekendje in de Ardennen, de mogelijkheden zijn eindeloos op groupon.be. Wanneer er een Groupon voucher voor België beschikbaar is, zal je die zeker en vast hier terugvinden. Wij houden je alvast op de hoogte van de beste deals op groupon.be. Daarnaast vind je hier ook geregeld een Groupon promotiecode.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!