Korting van de dag

Home24 kortingscode 2017

Op zoek naar een Home24 kortingscode of kortingsbon? Home24 België is de ideale webshop voor meubels, decoratie en tuinartikelen online. Je geniet steeds van gratis verzending én er zijn regelmatig leuke acties via Home24.be. Met een Home24 kortingscode bespaar je nog eens extra op je bestelling. Voor de laatste actuele kortingsbonnen en kortingscodes voor Home24 moet je bij ons zijn. Veel shop plezier!

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
JUNI-BE

Nog 3 dagen geldig

Minimaal besteedbaar bedrag € 150. Alleen geldig op geselecteerde tuinmeubels. Slechts 1 kortingscode per persoon inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
NIEUW-BE

Tot 30 juni 2017

De webshop werd geopend in een nieuw venster. Vul bovenstaande code in tijdens je bestelling. Ga naar de webshop
EXTRA-10-BE

Tot 30 juni 2017

Minimaal besteedbaar bedrag van €150.
Geldig bij een minimale uitgave van €150.
Door de rebranding bij Home24 vind je nu lage prijzen in de webshop.
Home24
Ontvang Home24 kortingen gratis in je inbox. Schrijf je nu in!
Deze Home24 kortingen heb je gemist
Minimaal besteedbaar bedrag € 150. Alleen geldig op niet afgeprijsde Commodes & Dressoirs. Slechts 1 kortingscode per persoon inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
Alleen geldig op afgeprijsde artikelen uit de categorie grote magazijnopruiming. Slechts 1 kortingscode per persoon inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
Kortingscode in de laatste stap van het bestelproces invullen. Minimaal besteedbaar bedrag € 150. Alleen geldig op de merken Ars Manufacti, Ars Natura, Fredriks, Maison Belfort, Mooved en Studio Copenhagen. Slechts 1 kortingscode per persoon inwisselbaar.
Je krijgt 5% korting op het tweede, goedkoopste product. Deze kortingscode is geldig op alle producten en niet te combineren met andere acties en aanbiedingen. Het minimale aankoopbedrag is €100 en je mag maximaal 1 code per persoon gebruiken.
Kortingscode in de laatste stap van het bestelproces invullen. Alleen geldig op geselecteerde producten. Slechts 1 kortingscode per persoon en ronde inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
Alleen geldig op artikelen uit de categorie ‘Moederdag’. Slechts 1 kortingscode per persoon inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
Kortingscode geldig op geselecteerde meubelsets. Minimaal besteedbaar bedrag €150.
Kortingscode alleen geldig op geselecteerde producten. Slechts 1 kortingscode per persoon en ronde inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
Alleen geldig op geselecteerde producten. Slechts 1 kortingscode per persoon en ronde inwisselbaar. Niet te combineren met andere kortingen.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!