Adverteren

Door te adverteren op Kortingvandedag.be kan u in 1 klap een hoop meer potentiële klanten bereiken:

  • Gemiddeld 20.000 bezoekers per maand
  • 30.000 Nieuwsbrief abonnees
  • 1.700+ Facebook fans

Adverteren op Korting van de dag kan op verschillende manieren. Wij werken echter steeds volgens het Affiliate Marketing model (hoewel wij liever de term ‘Performance Based Marketing’ horen, maar dat is een andere discussie). Heel simpel uitgelegd: U (als adverteerder) beloont/betaalt ons (als affiliate/partner) per gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die wij voor u gerealiseerd hebben. Wij krijgen m.a.w. een vergoeding op alle extra verkopen/sales/leads die wij voor u kunnen realiseren.

Indien u nog niet aan deze vorm van marketing doet, kunnen wij u helpen met het opzetten daarvan. Neem dan even contact op met Thomas Loyens via thomas(at)kortingvandedag.be. Hij zal u verder op weg helpen.

Hoe kunnen wij u verder helpen met het promoten van uw webshop?

Webshop toevoegen

Staat uw webwinkel nog niet tussen onze lijst aangesloten winkels? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden te overlopen.

Exclusieve actie/kortingscode

Met een exclusieve kortingscode zal u extra omzet realiseren. Deze krijgt maximale exposure door ze de te delen met onze grote fanbase. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Contact informatie

Kortingvandedag.be is onderdeel van Maxenta. Heb je nog vragen? Wil je een artikel schrijven of een interview afnemen? Contacteer ons via

Mail [email protected]
Bel +32 (0) 485 949 124

De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!