Korting Knack abonnement

Abonnement Knack mét korting in mei 2020

Mis geen enkele Knack korting meer. Schrijf je nu in!

Over Knack

Knack magazine

Knack magazine is een Vlaams tijdschrift dat haar lezers zowel offline als online op de hoogte houdt van de actualiteit uit binnen- en buitenland. Sinds 1971 brengt het blad wekelijks een nieuwe editie uit met daarin al het nieuws van politiek tot sport. Daarnaast brengt Knack ook andere bladen uit zoals Knack Weekend, waarin lifestyle de hoofdrol speelt. Knack Focus brengt de Vlaming niet enkel wekelijks op de hoogte van wat er op hun scherm zal verschijnen, maar ook van al wat gaande is achter de schermen in de showbizzwereld.

Als een waar icoon in de Vlaamse magazinewereld, doet het dan ook niet onder voor jongere magazines die online naam voor zich maken. Daarom geeft Knack haar lezers de kans om ook online van al haar uitgaven te kunnen genieten. Overal en altijd kunnen lezers terecht op Knack.be of op de gratis app met hun tablet of smartphone.

Abonnement

Dit klinkt allemaal al heel verleidelijk, maar met de voordelen van een abonnement erbij opgeteld kan zelfs jij niet weerstaan aan dit magazine. Abonnees van krijgen elke woensdag niet 1, niet 2, maar 3 magazines in de bus. Naast Knack, Knack Weekend en Knack Focus krijg je ook nog 6 edities van het magazine Knack Extra die steeds een politiek, cultureel of maatschappelijk thema aankaarten en 6 edities van Bodytalk, het gezondheidsmagazine. Daarbovenop geeft Knack haar abonnees de kans om het blad vervroegd te lezen.

Abonnees krijgen tevens toegang tot de +zone waarin de beste artikelen van dagelijks opgesomd worden zodat je elke dag de belangrijkste actualiteiten kan raadplegen. Verder geniet elke abonnee van alle voordelen die Knack met zich meebrengt als lid van de Knack Club, dit betekent wekelijks kortingen en aanbiedingen voor culturele events en activiteiten zoals musea, citytrips en meer.

Knack verwent haar abonnees graag en biedt deze constant leuke acties en aanbiedingen aan. Zo krijgen lezers van de kans om producten zoals dvd-boxen, boeken, radio’s en meer voor een mooie prijs te kopen. Voor elk wat wils luidt het bij Knack en dus ook voor studenten zijn er heel wat acties en aanbiedingen. Een studentenkorting op het magazine zelf of een kortingscode voor andere leuke producten. Als laatste krijgen eigenaars van een jaarabonnement ook nog een welkomstgeschenk bij het aanschaffen van het abonnement en toegang tot het Archief dat over alle artikels van 1995 tot nu beschikt.

Acties & aanbiedingen

Helemaal warm voor Knack en klaar om je te abonneren? Neem een kijkje op onze website en vind de aanbieding die het beste bij jou past! 8 weken van Knack genieten voor maar 20 euro of meteen 18 maanden maar met 50% korting? Wij maken een overzicht van de beste aanbiedingen en promoties zodat jij nog maar hoeft te kiezen en binnen de kortste keren kan beginnen met lezen!

Knack voordeel alert

Steeds op zoek naar de beste aanbiedingen? Schrijf je in voor onze email alerts en ontvang de nieuwste acties en codes in je mailbox zodat je niets meer mist!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!