Veel gestelde vragen

Hieronder bundelen we de meest gestelde vragen. Veel online shoppers in België hebben nog vragen omtrent het concept van kortingscodes en hier vind je antwoord op die vragen. Toch een andere vraag? Gebruik ons contactformulier en wij beantwoorden je vraag z.s.m.!

1. Wat is een kortingscode?
2. Hoe vind ik een kortingscode?
3. Waar moet ik de code invullen?
4. Zijn er bepaalde voorwaarden aan verbonden?


1. Wat is een kortingscode?

Een kortingscode (ook wel actiecode, promotiecode, vouchercode of tegoedbon genoemd) wordt door webshops vrijgegeven om een korting vrij te geven. Om gebruik te maken van deze kortingscode, moet je de kortingscode kopiëren en vervolgens plakken in het daarvoor bestemde veld, tijdens het afronden van je bestelling.

2. Hoe vind ik een kortingscode?

Een kortingscode zoeken kan je op verschillende manieren, afhankelijk van jouw situatie:

Je weet exact welk product en bij welke webshop je wil bestellen. Klik in onze alfabetische lijst van aangesloten winkels op de webshop en check of er momenteel kortingscodes of acties beschikbaar zijn.

Je weet welk product je wil en zou dit graag met korting bestellen. Bekijk onze categorieën en check of er voor de categorie waartoe jouw product behoort er kortingen of acties beschikbaar zijn.

Zoekfunctie
Je kan ook altijd de zoekbalk gebruiken om een specifieke kortingscode of actie op te sporen.

3. Waar moet ik de code invullen?

Tijdens het afrekenen van je bestelling op de site van de webshop, zal je een veld tegenkomen waar je een code kan invullen. Dit zal iets in deze aard zijn:
Kortingscode-plakken
Vervolgens verrekent de webshop automatisch jouw korting.

4. Zijn er bepaalde voorwaarden aan verbonden?

Bij elke kortingscode moet je zeker altijd checken of de korting nog geldig is. Daarnaast is er vaak een minimum bestelbedrag vereist om te mogen genieten van de korting. Andere voorwaarden worden altijd zorgvuldig vermeld op deze website.


Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen: contacteer ons via het contactformulier.

De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!