Trends abonnement maart 2020

Actuele Trends kortingen en aanbiedingen in België maart 2020

Mis geen enkele Trends korting meer. Schrijf je nu in!

Over Trends

Trends

Met een abonnement op Knack Trends zit je goed voor een boeiend weekblad vol actuele artikels over de huidige economie, de beurs, financiën, bedrijven en ondernemingen, immo, vastgoed en nog veel meer. Dankzij hun diepgaande analyses kijk je steeds met een kritische bril naar de actualiteit én blijf je altijd op de hoogte over bovenstaande thema’s.

In dit magazine ontdek je boeiende verhalen over successen en mislukkingen , concrete zakencijfers, maar ook zaken zoals vastgoedprijzen en beleggingsadvies.

Ontdek hier alle acties en aanbiedingen voor een abonnement op Trends.

Rubrieken en bijlagen

Trends bevat elke week opnieuw boeiende rubrieken. De economische en financiële actualiteit volg je op met de scherpe analyses in ‘Actua’ en tips voor je (toekomstige) onderneming vind je in ‘Bizz’. Maar ook je persoonlijke financiën komen aan bod; in ‘Moneytalk’ en ‘Inside Beleggen’ krijg je tips over hoe je je fondsen het beste kan aanwenden.

Even geen zin om bezig te zijn met deze thema’s? In de rubriek ‘Stijl’ vind je boeiende artikels en interviews over cultuur, vrije tijd en lifestyle. De perfecte ontspanning!

Bovenop het magazine, ontvang je ieder jaar ook enkele zeer interessante bijlagen. Zo zijn er de ‘Beleggersspecial’ met tips en adviezen om een goede beleggingsportefeuille uit te bouwen, de ‘Trends Vastgoedgids’ waarin alle vastgoedprijzen in België staan opgenomen en de ‘Trends Top 5000’ waarin de 5000 grootste bedrijven van België worden doorgelicht. Bovendien is er ook elk jaar een eindejaarsnummer waarin de toekomstvisie op het komende jaar uit de doeken gedaan wordt.

Abonnement

Met een abonnement op Trends krijg je niet alleen wekelijks een interessant magazine in de bus, je krijgt ook toegang tot het digitaal magazine, dat je kan lezen op je PC, smartphone of tablet, en de online +zone op Trends.be. In deze +zone kan je door het hele archief van Trends snuisteren en krijg je daarenboven exclusieve duiding bij economisch nieuws.

Je kan ook opteren voor een digitaal abonnement, waarbij je alle voordelen van het abonnement behoudt, maar geen papieren versie meer ontvangt. Ideaal wanneer je graag een goedkoper abonnement wilt of liever op je PC, tablet of smartphone geniet van je favoriete magazine.

Bovendien krijg je bij een jaarabonnement op Trends steeds een welkomstgeschenk. Dit kan bijvoorbeeld een portemonnee of internetradio zijn, maar ook een gratis tablet.

Aanbiedingen

Trends magazine biedt ook een proefabonnement aan voor nieuwe lezers. Zo geniet je 4 weken lang gratis van dit interessante weekblad, en dat zonder verplichtingen. Deze promotie is ideaal als je nog twijfelt of dit het geschikte magazine is voor jou.

Ook aan studenten wordt gedacht, zo zijn er ook studentenabonnementen beschikbaar waarbij je tot maar liefst 60% korting kan krijgen op de normale prijs.

Trends actie alert

Meld je aan voor onze Trends alerts en blijf steeds als eerste op de hoogte van de laatste aanbiedingen voor Trends, zo betaal je nooit teveel voor je abonnement!

De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!