Korting van de dag

HEMA actiecode 2017

Gebruik een actiecode bij HEMA België en bespaar meteen. In de webshop van HEMA.be vind je de beste producten voor het dagelijks leven, aan verrassend lage prijzen. Door deze producten op een unieke manier te benaderen, onderscheidt HEMA België zich van de rest. Ontdek alles voor in het huishouden, hobby en vrije tijd, school, foto afdrukken, beauty producten en veel meer bij HEMA online. Via kortingvandedag.be blijf je op de hoogte van de laatste HEMA actiecodes en aanbiedingen. Perfect voor goedkope persoonlijke producten voor in vrije tijd of voor in huis!

HEMA
Ontvang HEMA kortingen gratis in je inbox. Schrijf je nu in!
Deze HEMA kortingen heb je gemist

Deze actie is verlopen

De actie is niet van toepassing op instax camera’s en instax-accessoires, fotoservice, albumprintservice, cadeaukaarten, iTuneskaarten, verzekeringen, telecomproducten, lekker wegproducten en HEMA- tickets.

15% korting op wijn bij HEMA

Deze actie is verlopen

Korting geldig op geselecteerde producten.

Deze actie is verlopen

Kortingscode niet geldig op Mijn Boek / Instagram boek. Niet te combineren met andere kortingen en codes.
€5 korting geldig bij minimale besteding van €20.  Kortingsvoucher is in te wisselen tot en met 30 april 2017. Zie HEMA website voor overige voorwaarden.

Deze actie is verlopen

Kortingscode is niet te combineren met andere kortingsacties. Niet geldig op producten van derden, zoals ‘Room for Thought’.

Deze actie is verlopen

Korting geldig op 30x30cm fotoboek.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!