Korting van de dag

Zalando kortingscode 2017

Zalando kortingscode nodig? Zalando staat garant voor een ruim aanbod schoenen en kleding, tegen aantrekkelijke prijzen. Je vindt er een compleet nieuwe outfit voor zowel dames, heren als kinderen. Ook voor accessoires, benodigdheden én interieur kan je bij Zalando.be terecht. Naast de koopjes tijdens de solden, vind je hier altijd korting voor Zalando. Bovendien krijg je via ons altijd 10% korting bij Zalando, dankzij onze exclusieve kortingscode. Gebruik ons kortingscode overzicht hieronder en bespaar optimaal op je bestelling!

Zalando
Ontvang Zalando kortingen gratis in je inbox. Schrijf je nu in!
Ontdek vergelijkbare kortingen:
La Redoute
Deze Zalando kortingen heb je gemist
Deze code is alleen geldig voor nieuwe klanten, die een bestelling plaatsen van minimaal 85 euro. Hierbij zijn de express leveringskosten niet inbegrepen en de code geeft tevens geen korting op aankopen bij Zalando Lounge, bepaalde merken of reeds afgeprijsde artikelen. De code is niet cumuleerbaar met andere promoties of codes en is 1x per klant te gebruiken.
Geldig van 29/01/2017 t/m 31/01/2017 bij een minimale bestelwaarde van € 80.
Geldig bij een minimale bestelwaarde van €100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Deze actie is verlopen

Geldig op zalando.be/cyber-monday op 28/11/16 bij een minimale bestelwaarde van € 80. Kortingscode is uitsluitend geldig op artikelen getoond op deze pagina. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige producten kunnen worden uitgesloten. Zalando Lounge- en partnerartikelen zijn ook uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes en niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!