Het Laatste Nieuws abonnement 2020

Abonnement Het Laatste Nieuws (HLN): alle acties en promoties voor 2020

Mis geen enkele Het Laatste Nieuws korting meer. Schrijf je nu in!

Over Het Laatste Nieuws

Op zoek naar een abonnement op Het Laatste Nieuws? HLN heeft meer dan één miljoen lezers en is daarmee de grootste krant van Vlaanderen. Het is de ideale manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Ook voor regionieuws en uitgebreide sportartikelen zit je goed bij HLN. Bovendien kan je de krant digitaal (smartphone of tablet) en op papier lezen, voor minder dan 1 euro per dag.

Voordelen

Bij je jaarabonnement op Het Laatste Nieuws, zitten vele voordelen. Denk maar aan de plusartikels, Topics, abonneewedstrijden en zelfs gratis (VIP) tickets voor bepaalde evenementen. Daarnaast is het erg simpel: deze krant bevat gewoonweg de perfecte mix aan nieuws, sport, economie en amusement. Bovendien krijg je elke zaterdag een extra dikke weekendkrant, met speciale bijdragen als Pluto en Nina. Digitaal kan je dan weer vanuit elke locatie (en zeker vanuit je luie zetel of op het bed in je hotel kamer), genieten van onbeperkte toegang tot alle artikels op HLN.be én HLN+. Als abonnee heb je tenslotte het unieke voordeel dat je er Topics bij krijgt. Zo kan je genieten van alle artikels uit meer dan 10 kranten. Zeg nu nog eens dat ze je niet verwennen!

Promoties

Bij Het Laatste Nieuws zijn er geregeld promoties te vinden voor hun abonnementen. Met straffe acties en promo's trekken ze je altijd over de streep. Denk maar aan acties waarbij ze een gratis iPhone 7 cadeau geven, een smart TV of K3 tablet voor maar €1 en zoveel meer fantastische aanbiedingen. Wij krijgen er maar niet genoeg van! Bovendien vind je ook regelmatig een straffe actie, waarbij je tussen de 25% en 50% korting op je abonnement krijgt. Wij helpen je alvast op weg, door alle actuele promoties te bundelen op deze pagina. Zo scoor je een goedkoop abonnement op Het Laatste Nieuws online.

Het Laatste Nieuws abonnement 60+

Wij kregen regelmatig de vraag of er een voordelig tarief is voor 60-plussers. We hebben het even nagekeken: er is geen voordelig aanbod voor 60+, maar wel als je 65+ bent. Dan kan je tot wel €168 besparen en een gratis leesbox ontvangen.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!