Essent korting 2020

Actuele Essent kortingen en aanbiedingen in België januari 2020

Promotie Essent: 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief

Word klant en krijg 3 jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur aan nachttarief!
Mis geen enkele Essent korting meer. Schrijf je nu in!
Vergelijkbare deals
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.

Deze Essent kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.

1 Jaar lang de energieprijs van je elektriciteitsfactuur in het weekend cadeau

Bekijk aanbieding
Meer info

Verlopen

Word vandaag nog klant voor 1 of 3 jaar Elektriciteit Vast Groen, eventueel slim gecombineerd met aardgas, en krijg 1 jaar lang een korting van 30,76%* op de energieprijs per kWh voor elektriciteit. Je zou van minder emo worden!

Bespaar nu tot € 300,- in totaal met Essent

Bekijk aanbieding
Meer info

Verlopen

Nieuwe aansluitingen voor Gas en Elektriciteit kunnen op 3 jaar tijd tot € 300 in totaal besparen. Dit geldt alleen voor de aansluitingen Elektriciteit Vast Groen óf Aardgas Vast welke op de landingspagina worden uitgelegd. Wenst de nieuwe klant zich niet te committen voor beide pakketten is 1 van de twee pakketten ook voldoende om in totaal 150 euro korting te ontvangen op 3 jaar tijd.

Over Essent

Korting Essent België? Essent is een energieleverancier die ervoor zorgt dat u steeds van gas en elektriciteit voorzien bent. Via Essent.be kan u eenvoudig alle energieprijzen vergelijken en bepalen hoe u goedkoper af bent. Daarnaast hebben ze bij Essent België regelmatig leuke aanbiedingen, waarbij u ettelijke honderden euro's kan besparen op uw energie factuur. De energieprijzen blijven stijgen en daarom is het zeker interessant om eens te kijken of er geen Essent promotiecodes zijn, zodat u optimaal kan besparen op uw energievoorziening. Wij helpen je op weg!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!