Alle Solden koopjes op een rijtje

Blijft up-to-date over de laatste Solden deals en scoor flinke kortingen

Solden Data

Tijd voor de Winter Solden 2018 in België! De wintersolden in januari 2018 gaan officieel van start op woensdag 3 januari 2018 en lopen tot en woensdag 31 januari 2018. Vanaf dan vind je zowel offline als online de beste koopjes voor een voordelig nieuwe oufit! Wij helpen je alvast op weg, door een overzicht te geven van alle koopjes per webshop én vermelden of er een kortingscode beschikbaar is voor EXTRA korting BOVENOP de solden koopjes. Veel shop plezier!
Nog geen solden? Misschien zijn er nog Mid Seasons Sales
Ontvang extra korting bovenop de solden in je mailbox

Sperperiode

Tijdens de sperperiode, de maand vóór het begin van de Solden, kan je hier en daar ook al flinke kortingen vinden. Zo zijn er de zogenaamde fluistersolden. In principe mogen winkeliers in deze periode nog geen Solden koopjes aanbieden, maar stiekem doen ze dit toch. Wat we de laatste jaren vaak zien, zijn de zogenaamde koppelverkoop en de winter deals. Daardoor vind je vaak al leuke koopjes, vooraleer de Solden goed en wel begonnen zijn. De meeste mensen komen wel nog steeds shoppen tijdens de soldenperiode zelf, aangezien die nog steeds het populairst is. Wie echter slim is, kijkt voordien al goed uit zijn doppen en kan hierdoor al zijn of haar slag slaan. Het leven is aan de durvers!

Waarom online shoppen tijdens de Solden?

Als je denkt aan de Solden, zie je de promoties en aanbiedingen op de winkel ruiten voor je. Maar de laatste jaren hebben de Solden online aan populariteit gewonnen. Dit heeft meerdere redenen:

Je hoeft je zetel niet uit te komen
Vermijd de drukte in de winkels
Gemakkelijker om alle prijzen te vergelijken
Vaak nog straffere prijzen dan in de winkels
Je hoeft niet rekening te houden met het weer
Extra korting bovenop de Solden, met unieke kortingscodes
Enorm ruime keuze online
Vaak gratis retourneren: zo hoef je niet terug naar de winkel als het je toch niet bevalt of als er iets niet past
Extra afprijzingen op het einde van de Soldenperiode
De Solden gemist? Bij ons zijn het altijd Solden!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!