Zo overleef je Blue Monday

Laatste update op , door Kim Knopper
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Het is januari, het is maandag en buiten is het grauw. De winter is maar zo-zo en de lente lijkt nog erg ver weg. Maandagen zijn sowieso vaak pittig en altijd een domper na een gezellig weekend. Maar de 3e maandag van januari is alles éxtra erg. Niet gek dus dat we deze dag Blue Monday noemen. Hoogste tijd voor wat tips om Blue Monday 2017 te overleven.

Uitslapen en leuke dingen doen

Heb je geen verplichtingen? Blijf dan eens wat langer in bed liggen. Sta rustig op, maak een lekker ontbijtje en begin je dag relaxed. Ga daarna dingen doen die je vooral leuk vindt. Een lange wandeling maken, een goed boek lezen of een stevige work out in de sportschool.

Moet je wel op tijd op kantoor of school zijn? Plan dan vast zo’n relax moment in voor de avond: lekker lang in bad, pizza bestellen en onder een warm dekentje op de bank hangen tijdens het film kijken.

Online shoppen op Blue Monday

Mooie nieuwe dingen kopen maakt bijna iedereen blij. En nu het einde van de maand in zicht is weet je ook hoeveel je over houdt om eens even fijn van te shoppen. Extra leuk is natuurlijk dat Blue Monday in de Solden valt. Met kortingen aan wel 80% kun je maximaal inkopen voor zo min mogelijk geld. En daar hoef je niet eens de deur voor uit! Kijk hier voor actuele aanbiedingen van de Solden 2017.

Boek je vakantie

Het gure weer doet ons verlangen naar zonneschijn. Naar zon, zee, strand en zomer. Het internet staat vol met vroegboekkortingen. Nu vast dromen over je zomervakantie loont dus! Maak van deze Blue Monday een zonnige dag door een vakantie te plannen voor jou en je lief (of voor het hele gezin) en boek een reis naar je favoriete bestemming.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!