Hoe werkt Zalando Lounge? Inclusief 3 shopping tips!

Laatste update op , door Kim Knopper
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Het lijkt te mooi om waar te zijn: Extreem hoge kortingen op jouw favoriete merken. Maar het kan! Bij Zalando Lounge vliegt de korting je om de oren en kun je dagelijks profiteren van de beste deals. Tijd om eens te bekijken hoe dát zit.

Zalando is één van de meest bekende online modewinkels van Europa. Met een enorm aanbod van de meest uiteenlopende (bekende) merken hebben ze werkelijk voor ieder wat wils. Voor de meest enthousiaste shoppers heeft Zalando in 2010 een speciale shopping club geopend: Zalando Lounge. Een speciale website waar geregistreerde leden toegang hebben tot hoge kortingen op topmerken.

Hoe werkt Zalando Lounge?

Om de acties van Zalando Lounge te kunnen zien en aankopen te kunnen doen, heb je een account nodig. Je kunt hiervoor je inloggegevens van de Zalando Shop gebruiken, of – als je die niet hebt – eenvoudig een account aanmaken op de website van Zalando Lounge. Eenmaal ingelogd kun je naar hartelust shoppen tot je winkelwagen vol genoeg zit. Voor je het weet ontvang je jouw nieuwe trendy outfits bij je thuis.

Zalando Lounge topmerken

Tip #1: Blijf op de hoogte

Heb je een account bij Zalando Lounge, zorg dan dat je de wekelijkse nieuwsbrieven niet mist. Want daarmee blijf je goed op de hoogte van de nieuwste deals. En dat is belangrijk, want de deals gaan razendsnel voorbij. Er zijn aanbiedingen die 1 dag geldig zijn, van anderen kun je enkele dagen profiteren. Voor iedere actie geeft de webshop tot op de seconde nauwkeurig aan hoe lang je nog de tijd hebt om je slag te slaan. Schrijf je bovendien in voor onze email alerts en blijf op de hoogte van nieuwe top aanbiedingen!

Tip #2: Wacht niet te lang

Ook als een aanbieding nog 2 dagen geldig is, raden we je aan niet te lang te wachten. Met populaire merken en producten kan het vlug gaan. Net als bij gewone webshops kan ook de voorraad van Zalando Louge op gaan. Het zou toch zonde zijn als die nieuwe jurk net niet meer in jouw maat verkrijgbaar is tegen de tijd dat jij wil bestellen?

Tip #3: Bestel eens een ander merk

Het is natuurlijk super fijn als jouw favoriete merk bij Zalando Lounge te koop is met korting die kan oplopen tot maar liefst 75%. Toch is het slim om ook bij andere merken te kijken. Van veel bekende merken denk je al gauw dat ze ‘te duur’ zijn. Maar als de korting hoog genoeg is, kan de kleding van een duurder merk ineens volledig binnen handbereik zijn. Leuk voor de afwisseling, of wanneer je indruk wil maken met upperclass merkkleding.

Klinken kortingen tot -75% jou als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en maak een account aan bij Zalando Lounge. We zijn benieuwd welk merk jouw favoriet is!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!