Actiecode VAB 2020

Voordelen VAB pechverhelping en reisbijstand mei 2020

Deze VAB kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.

Pech- en Reisbijstand vanaf €121 dankzij VAB

Bekijk aanbieding
Meer info

Verlopen

Ontvang pechbijstand dag en nacht in de hele Benelux, zodat je gerust op pad kan. VAB helpt je meteen weer op weg. En dat allemaal vanaf €121.

Over VAB

VAB hoeft eigenlijk geen introductie. Het is één van de bekendste aanbieders van pechverhelping en reisbijstand in België. Wat sommigen echter niet weten, is dat ze ook een rijopleiding hebben. Je kan dan ook bij de VAB-Rijschool terecht om te leren rijden. Daarnaast kan je ook tweedehandswagens kopen, verkopen en financieren via de VAB. Hun allergrootste troef is echter hun VAB-Club.

Pechverhelping & Reisbijstand

Uiteraard zijn ze bij VAB een krak op vlak van pechverhelping en zo compleet mogelijke reisbijstand voor je wagen. Ze hebben verschillende formules, waarbij je bijvoorbeeld enkel voor de Benelux kan kiezen, of meteen voor heel Europa. Ook voor je motor of je fiets kan je bij VAB terecht. Dankzij hun combipakketten kan je gaan voor de meest complete bescherming. Zo kan je altijd gerust op pad. Wat kost de lidmaatschap bij VAB? Vanaf €121 heb je al een sublieme pech bijstand in de hele Benelux. Wil je bijstand voor je fiets? Dat kan zelfs al vanaf €45!

VAB Ledenclub

Bij VAB maken ze er een erezaak van om hun leden zo goed mogelijk in de watten te leggen. Er zijn dan ook ontelbare voordelen als je je lid maakt van de VAB-Club. Zo maak je steeds kan op unieke reizen, extraatjes, leuke evenementen en zoveel meer. Enkele voorbeelden:
  • €25 korting op je boeking bij Roompot
  • Extra voordelig auto delen via Cambio
  • Tot 30% korting op verschillende magazines en kranten
  • 5% extra korting bij A.S. Adventure
  • Bestel mazout extra voordelig

Aanbiedingen

Wij doen dan weer ons uiterste best om je op de hoogte te houden, wanneer er een nieuwe aanbieding verschijnt van de VAB. Wie weet kan je zelfs een actiecode scoren om lekker te besparen op je pechverhelping. Wat alles is mooi meegenomen, toch?!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!