Fred & Ginger kortingscode 2020

Actuele Fred & Ginger kortingen en aanbiedingen in België januari 2020

Mis geen enkele Fred & Ginger korting meer. Schrijf je nu in!
Deze Fred & Ginger kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.

Schenk 1 euro aan het goede doel via Fredginger.com

Bekijk aanbieding
Meer info

Verlopen

Je kan 1 euro toevoegen aan je winkelmandje bij Fred & Ginger, bovenop je andere aankopen. Deze euro wordt dan verrekend bij je betaling.

Over Fred & Ginger

Fred & Ginger is een speels, Belgisch concept dat zich vertaalt in unieke collecties van verscheidene hedendaagse merken. We vinden er een uitgebreide kinder- en jongerencollectie met de focus op kids van 0 tot 14 jaar. Maar tegenwoordig kunnen ook de mama’s zich in een uniek en op maat gemaakt jasje steken. Bij Fred & Ginger kan je ook terecht voor accessoires, speelgoed en originele cadeautjes.

Een aankoop doen via de webshop is eenvoudig en voordelig. Je hebt verschillende betaalmogelijkheden zoals Visa, Mastercard, Bancontact en Paypal. Tijdens normale werkweken (met uitzondering van feesten en solden periodes) wordt jouw bestelling de volgende dag al verzonden. Bovendien levert Fred & Ginger gratis in België en Nederland!

Voldoet jouw bestelling toch niet aan de verwachtingen? Stuur het pakketje dan gratis terug of ruil het om in één van hun winkels. Fred & Ginger heeft zich vanaf 2017 aangesloten bij het Fair Wear Foundation. Zo kan je er zeker van zijn dat jouw aangekochte kleding gemaakt is in goede werkomstandigheden.

Geregeld vind je bij Fred & Ginger aanbiedingen en kortingen. Dankzij kortingvandedag.be blijf je op de hoogte én vind je af en toe een unieke Fred & Ginger kortingscode.
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!