Ebookers kortingscode 2020

Actuele ebookers kortingen en aanbiedingen in België februari 2020

Deze ebookers kortingen heb je gemist
Wie weet werken ze toch nog, je kan altijd eens proberen.
Meer info

Verlopen

De reis moet voor 31 oktober 2016 plaatsvinden. De code is eenmaal per boeking te gebruiken en is exclusief belasting. De actie geldt niet op pakketreizen en kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen.
Meer info

Verlopen

Geldig op hotels die meedoen aan de actie tot 30 september. Hotelketens zijn uitgesloten van de actie.
Meer info

Verlopen

Niet cumuleerbaar met andere kortingen of op hotelboekingen. Geldig voor een verblijf van min 2 nachten tot 30 september 2016 en op alle ePacks vlucht + hotel of vlucht + hotel + auto.
Meer info

Verlopen

Boek een reispakket (vlucht + hotel, autohuur + hotel, vlucht + hotel + autohuur) t/m 03/01/2016, die meedoet aan deze actie voor een reis t/m 31/12/2016 en ontvang direct €20 korting op je boeking door gebruik van de kortingscode.

Over ebookers

Ebookers kortingscode nodig? Via Ebookers.be boek je online goedkope vluchten, hotels, vakanties en vind je voordelige reisaanbiedingen. Ebookers is een van de grootste online reisorganisaties in België. Hun specialiteit is het aanbieden van interessante all-in formules. Kortom: op zoek naar een extra voordelige vlucht en/of hele vakantie? Check ebookers.be! Nog eens extra besparen? Ontdek ons Ebookers kortingscode overzicht voor die extra korting!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!