Bobbejaanland korting

Actuele Bobbejaanland kortingen en aanbiedingen in België januari 2020

Mis geen enkele Bobbejaanland korting meer. Schrijf je nu in!
Vergelijkbare deals
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.

Over Bobbejaanland

't Plezantste land!

Wat oorspronkelijk niets meer was dan een zwemvijver met een strand en een draaimolen, is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste pretparken van België. Door de enorme variatie aan attracties kan zowel jong als oud zich hier de hele dag vermaken.

Voor de kleinere kinderen zijn er attracties zoals de Banana Battle. Uw kind zal zich een echte piraat voelen die het met zijn schip opneemt tegen verschillende deelnemers in een splash battle. De grotere kinderen kunnen de adrenaline opzoeken in de Tyfoon, een achtbaan die met een topsnelheid van 80 km/h door zijn 670 meter lange baan scheurt. Wie liever even niet in een attractie kruipt kan zich dan weer laten vermaken door het prachtige decor van het park, of zichzelf trakteren op een hapje en een drankje. Hiervoor kan je terecht in één van de vele restaurants in het park.

Breng je het park graag eens een bezoekje, dan kan dat zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wie de auto neemt kan mits een kleine vergoeding terecht op de parking van het park. Als je liever het openbaar vervoer neemt, dan neem je best de trein naar Herentals. Daar kan je een bus nemen tot aan het park.

Goedkoop naar Bobbejaanland

Deze onvergetelijke dag vol sensatie vanaf €21,90.. een Superdeal, zou je denken. Maar het kan nog beter! Bobbejaanland houdt verschillende 1+1 gratis-acties en via ons ontdek je af en toe een kortingscode. Door gebruik te maken van zo'n actiecode kan je korting krijgen op je ticket, of zelfs je abonnement. Zo kan jij nog goedkoper genieten van het plezantste land.

Ben je op zoek naar een nog groter avontuur? Ben jij nergens bang voor? Kom het park dan zeker bezoeken rond Halloween. Tijdens deze periode hangt er een griezelige sfeer in het park, en lopen er angstaanjagende figuren rond. Je zal versteld staan van de vijf waanzinnige spookhuizen, en de drie unieke scarezones. Ook kan je genieten van de twee sensationele shows. Durf jij het aan? Breng dan voor het bestellen van je tickets zeker een bezoekje aan onze site, zodat je gebruik kan maken van de goedkoopste tickets.

Bij ons kan je het hele jaar door terecht voor verschillende kortingsacties en codes, zodat jij zeker bent dat je het goedkoopste ticket kiest.

Bobbejaanland actiecode alert

Natuurlijk wil je niets missen van onze acties. Om jouw daarbij te helpen kan je je op onze site inschrijven voor mail alerts. Dit wil zeggen dat je van ons een mailtje ontvangt wanneer er een nieuwe code of actie op de pagina verschijnt. Schrijf je nu in, zodat je nooit meer een actie zal mislopen!
De beste kortingen gratis en voor niets in je mailbox. Schrijf je nu in!