www.tripper.nl

Prachtige themawerelden, spectaculaire attracties en shows in Phantasialand

€ 52,50 € 36,50
Uitverkocht!

Prachtige themawerelden, spectaculaire attracties en shows in Phantasialand

5.0 / 5 (1 Beoordeling)

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows. Dit jaar wederom door de ANWB verkozen tot één van de leukste uitjes over de grens!

Verkocht 700+
Korting 30%
Je bespaart € 16
Tickets direct beschikbaar

Tickets direct beschikbaar

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Tickets scanbaar vanaf je smartphone

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor Phantasialand - 4 jaar en ouder (t.w.v. €52,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Legitimatie dient op verzoek getoond te kunnen worden
  • Een attractiepark met zes prachtig gedecoreerde themawerelden vol spectaculaire attracties en fantastische shows voor jong en oud
  • Ga op een turbulente muizenjacht, krijg een adrenalinedosis in een van de achtbanen of ga op avonturentour met de allerkleinsten
  • Nieuw: Crazy Bats de langste en beste VR-achtbaan ter wereld
  • Zing, dans en lach bij de overweldigende parkshows vol fantasie en plezier
  • Geniet van de ruime keuze aan kwalitatief hoogstaande gerechten die de restaurants en eetgelegenheden te bieden hebben
  • Dit jaar wederom door de ANWB verkozen tot één van de leukste uitjes over de grens

Voorwaarden

  • De voucher is geldig van 4 april t/m 1 november 2020
  • Let op! Het park is momenteel gesloten. I.v.m. het coronavirus start het seizoen later dan verwacht
  • Reserveren is niet nodig
  • De voucher is een toegangsbewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem de voucher uitgeprint mee naar het park
  • Honden zijn toegestaan mits ze aan de riem gehouden worden (m.u.v. gevaarlijke vechthondenrassen) 
  • Exclusief €6 parkeerkosten, dit dient contant en vooraf betaald te worden
  • Kijk hier voor de actuele openingstijden
  • Stel je vraag op Whatsapp Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 401 05 89

Locatie

Locatie
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Routebeschrijving

Meer informatie

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de twee prachtige themahotels. Phantasialand werd dit jaar door de leden van de ANWB wederom verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens!

In zes prachtig gedecoreerde themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

Nieuw: Crazy Bats de beste VR-achtbaan ter wereld

Nieuw in Phantasialand, Crazy Bats, de knotsgekke en ’s werelds langste VR-achtbaan. Hier worden animatiefilm en achtbaan één: een wereldwijd unieke belevenis met de nieuwste VR-techniek. Zet die bril op, en duik in een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen en jij in de hoofdrol. 

Ontdek de mysterieuze themawereld Klugheim en raas met Taron, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan van de wereld, door een imposant vulkaanlandschap! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. Of stap in Raik, de snelste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort, en scheer tussen Taron en de machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit! Een spektakel voor jong en oud.

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Favoriet van velen is hier ook de op hol geslagen mijntreinachtbaan Colorado Adventure. Scheer vervolgens vliegensvlug door Afrika in de meermaals bekroonde inverted coaster Black Mamba en ga daarna met de hele familie op muizenjacht in de 3D-attractie Maus au Chocolat, uniek in Europa. De kleintjes kunnen hun mooiste fantasieën uit laten komen in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town in themagebied Fantasy.

Eten en drinken

Al dat avontuur maakt hongerig! In Phantasialand en de aangrenzende themahotels vind je een uitgebreide keuze aan eetgelegenheden. Zo zijn in het park de verse pasta´s in restaurant Unter den Linden en de authentieke Mexicaanse tapas van restaurant Cocorico absolute aanraders. Schuif in Klugheim aan in Rutmor´s Taverne en geniet van nostalgische gerechten die in gietijzeren pannen worden geserveerd. Eet jij liever een typisch Duitse Currywurst met frietjes of een broodje gyros? Dat kan in het attractiepark natuurlijk ook! In het Afrikaanse themahotel Matamba geniet je van een gevarieerd Afrikaans buffet in restaurant Zambesi of bestel je de lekkerste gerechten uit dit continent in het à la carte restaurant Bantu. In het Aziatische hotel Ling Bao kun je in het buffetrestaurant Bamboo proeven van het allerbeste wat de keukens van China, Japan, Thailand en Vietnam te bieden hebben. En ook in het à la carte restaurant Lu Chi geniet je van de lekkerste culinaire creaties uit het Verre Oosten. Ook het eten in Phantasialand voert je mee naar andere werelden!

Themahotels direct aan het attractiepark

Waarom maak je van je bezoek aan Phantasialand niet direct een onvergetelijke korte vakantie en verblijf midden in het avontuur in één van de twee themahotels. Als je op tijd boekt geniet je zelfs van een bijzondere vroegboekkorting! De twee themahotels bieden alle comfort in een bijzondere en unieke sfeer en liggen direct in het park.

Ontdek het Afrikaanse familiehotel Matamba (2019 Tripadvisor Travellers´ Choice) en laat je betoveren door de bonte kleuren en het authentieke ambachtwerk uit dit fascinerende continent. Perfect voor jonge avonturiers!  

Ontsnap aan de dagelijkse sleur in het volgens de richtlijnen van Feng Shui gebouwde hotel Ling Bao (2014-2019 Tripadvisor Certificate of Excellence). Met een authentieke Aziatische sfeer, een verwarmd binnen- en buitenzwembad, de prachtige Oosterse tuin en de Mandala Spa, is het de ideale plek om te ontspannen.

Openingstijden 

Phantasialand is van 4 april t/m 1 november 2020 elke dag geopend. Kijk hier voor de openingstijden op jouw gewenste dag.  

Bereikbaarheid

Phantasialand ligt net over de grens in Duitsland, in Brühl bij Keulen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein voor €6 per auto, dit dient contant en vooraf betaald te worden. Wanneer je met het openbaar vervoer komt kun je bij de KVB-halte van lijn 18 'Brühl-Mitte' of bij het station 'Brühl Hauptbahnhof' één van de Phantasialand-shuttlebussen nemen. Een ticket voor de heen- en terugreis met de shuttle bedraagt €3 per persoon. 

Kijk voor meer informatie op de website van Phantasialand

Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 1 Beoordeling
5
4
3
2
1
1
0
0
0
0
S. Mittelstedt
15 oktober 2022
€ 36,50
€ 52,50
Verkocht 700+
Korting 30%
Je bespaart € 16

Video

Deel deze deal:

Vergelijkbare deals

Zoek op categorie

Download de Tripper-app!

Laat je inspireren en ontdek de leukste uitjes met de nieuwe Tripper-app.

Tripper-app