Sinterklaas cadeautips 2016

Laatste update op , door Thomas

Sommige kinderen (en volwassenen) hebben hun Sinterklaas verlanglijstje al weken lang klaarliggen. Anderen hebben tot de dag voor pakjesavond eigenlijk nog geen idee wat ze willen hebben. Lastig voor alle hulpsinterklazen die op tijd de zak willen vullen! Wij helpen je graag op weg met onze Sinterklaas cadeautips.

Sinterklaas cadeautips voor het hele gezin

Op Sinterklaasavond zit het hele gezin gezellig bij elkaar te genieten van gezelligheid, lekker snoepgoed en cadeaus. Een gezelschapsspel zorgt er voor dat je ook op andere momenten in het jaar leuke familieavondjes kunt organiseren. Kies een spel dat past bij de leeftijd van de kinderen en ga voor een cadeau waar je nog jaren plezier van kunt hebben!

Kijk hier voor korting op Sinterklaas cadeaus voor het hele gezin >>

Sinterklaas cadeautips voor mannen

Een fijne aftershave of handig gereedschap vallen vaak goed in de smaak, maar liggen ook erg voor de hand. Kies eens een warme trui of trendy mannen sieraad en maak het een Sinterklaasavond om met plezier aan terug te denken. Ook leuk: Een goed boek of een spannende film op DVD.

Kijk hier voor korting op Sinterklaas cadeaus voor mannen >>

Sinterklaas cadeautips voor vrouwen

Make-up, sieraden, verzorgingsproducten, boeken…de mogelijkheden voor een cadeau voor vrouwen zijn eindeloos. Dat lijkt handig, maar kan het kiezen juist ook extra moeilijk maken. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor een vrouw? Wat dacht je dan van een mooie handtas, een nieuwe portemonnee of knutselproducten waar zij zelf creatief mee aan de slag kan?

Kijk hier voor korting op Sinterklaas cadeaus voor vrouwen >>

Sinterklaas cadeautips voor kinderen

De meeste Sinterklaascadeaus die jaarlijks over de toonbank vliegen zijn – uiteraard – voor kinderen. Een doelgroep die nogal wispelturig kan zijn wat hun wensen betreft. Geef de een speelgoedgids en laat ze plaatjes uitknippen of zorg dat ze een eigen verlanglijstje schrijven. Veel kinderen zijn gek op speelgoed demonstratie filmpjes. Even kijken naar hun kijkgedrag op youtube kan dus ook nog tips voor gewild speelgoed opleveren. De speelgoedwinkels liggen in ieder geval weer voller dan vol dit jaar, dus er is keuze genoeg!

Kijk hier voor korting op Sinterklaas cadeaus voor kinderen >>

Laat de voorpret beginnen en shop als echte Hulpsinterklaas of Piet een zak vol cadeaus. Vergeet niet ook gevulde speculaas, pepernoten en chocoladeletters in te slaan om de avond éxtra gezellig te maken.

Tip: Lees ons blog over hoe je online slim je Sinterklaascadeaus met korting shopt.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook