Haal het beste uit jezelf met goede workout voeding

Laatste update op , door Thomas

Wie goed voor zichzelf wil zorgen moet voldoende bewegen. Voor de één betekent dat lange wandelingen maken met de hond, voor een ander fanatiek sporten. Voor echt fanatieke sporters is bewegen alleen niet voldoende. Rondom de – misschien wel dagelijkse – sportieve momenten moet ook goed gegeten worden. Ben je nieuw in de sportschool en heb je geen idee hoe je er voor zorgt dat je voeding aansluit bij je lichaamsbeweging? Lees dan verder.

We zijn allemaal opgegroeid met de wetenschap dat sporten gezond is. En dat is ook zo. Om maximaal van het sporten te profiteren, zul je er voor moeten zorgen dat je lichaam op orde is. Want je kunt een auto nog zo mooi oppoetsen, zonder brandstof kan hij nergens naar toe.

Workout voeding: Eiwitten & Koolhydraten

Eén van de belangrijkste bouwstenen tijdens het sporten zijn eiwitten en koolhydraten. Hoewel mensen deze tijdens een dieet nog wel eens laten staan, zijn ze in de juiste mate voor het lichaam onmisbaar. Kip, biefstuk en vis zorgen voor een fijne portie extra eiwitten. Hiermee zorg je voor een goed spierherstel en een gezonde spieropbouw. Behoefte aan koolhydraten? Zet dan o.a. groentes en (Basmati)rijst op het menu.

Boost je energie met Whey Shakes

Voor of na intensieve lichaamsbeweging wil je je lijf soms even een extra boost geven. Geen tijd voor goede workout voeding of om daarvoor uitgebreid te kokkerellen? Met een Whey Shake is het probleem opgelost. Deze shake vol eiwitten en gezonde koolhydraten geven je lichaam precies wat het nodig heeft en net dat beetje extra! Dan kun je er weer vol energie tegenaan en profiteert je lijf maximaal van het sporten. En daar doen we het uiteindelijk voor, toch?

Benieuwd hoe een Whey Shake smaakt en of het iets voor jou is? Bestel ze eens bij MyProtein. Zij verkopen Whey proteine in maar liefst 51 heerlijke smaken. Allemaal even bevorderlijk voor je spiergroei.  Succes met sporten!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook