Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017?

Laatste update op , door Thomas

Misschien is het wel de meest gestelde vraag in de laatste week van het jaar: Wat zijn je goede voornemens? Soms is het antwoord kort en simpel, zoals ‘stoppen met roken’ of ‘gezonder leven’. Op andere momenten kan de vraag ervoor zorgen dat je terugdenkt aan het afgelopen jaar. Aan de dingen die je je had voorgenomen en of ze zijn uitgekomen. Dan gaan voornemens soms ineens veel dieper en weerspiegelen ze grote dromen en ambities.

Hoe ga je je goede voornemens waarmaken?

Goede voornemens verzinnen is één ding. Het ook daadwerkelijk dóen is een tweede. Dan komt het soms aan op wilskracht en discipline. Maar misschien nog wel meer op het hebben van een plan. En dat is iets waar je nu wat aan kunt doen! Bedenk wat je voornemens zijn en schrijf eens op hoe je die wil gaan opvolgen. Dan heb je de grootste hindernis al genomen!

Wil je bijvoorbeeld naast je werk weer gaan studeren? Kies dan nu bij NHA een thuisstudie en meld je vast aan. Wil je gezonder gaan eten? Laat je weekmenu samenstellen en bezorgen door Hello Fresh. Makkelijk én gezond. Stoppen met roken? Kies voor jezelf een beloning uit bij Bongo voor wanneer je 6 maanden gestopt bent. Met een leuk uitje in het verschiet (dan moet je wel iets kiezen dat je heel graag wil) is volhouden makkelijker. En het uitje kun je mooi betalen van al het geld dat je bespaart door niet meer te roken.

Shoppen met extra veel voordeel

Ook een mooi voornemen: Minder geld uitgeven. Natuurlijk kun je dat doen door minder te kopen. Maar wie slim (online) shopt kan op zijn aankopen veel geld besparen. Het is ons goede voornemen om jou ook in 2017 te helpen om altijd op de hoogte te blijven van de meest actuele aanbiedingen en kortingsacties. Zo helpen we je ook direct om geld te besparen en jouw goede voornemen waar te maken. Twee vliegen in één klap. Gelukkig Nieuwjaar!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook