Zo profiteer je van extra zomervakantie korting

Laatste update op , door Thomas

Net als je denkt dat het voorjaar bijna in zicht is, komt de winter nog met wat extra kou op de proppen. Geen wonder dat het begin van een nieuw jaar ook bij uitstek hét moment is om je zomervakantie te boeken. 

Achter je computer kun je heerlijk wegdromen bij alle mooie plaatjes van vakantieresorts, campings en stranden. Voordat je door de bomen het bos niet meer ziet, is het dus aan te raden goed na te denken over wat je wil. Wat voor soort accommodatie willen jullie? Hoe lang willen jullie verblijven? Wat is het budget? Maar ook vragen specifiek over de locatie: Zoek je strand, bos of stad? Wil je veel kunst en cultuur of ga je enkel op het strand bivakkeren? Met de wereld aan je voeten is er werkelijk voor ieder wat wils.

Op zoek naar je droomvakantie

Heb je alles goed op een rijtje? Dan kan je zoektocht beginnen. Gebruik websites als Neckermann en Vacansoleil om jouw droomvakantie te vinden. Je kunt in de zoekopties al een aantal van jouw wensen aangeven, zodat de zoekmachine daarop kan filteren. De vakanties die vervolgens in beeld verschijnen, voldoen dus al (deels) aan je behoeften. En dan nog kiezen…geen gemakkelijke klus.

Be open minded

Zonder ons bovenstaande advies over vakantiewensen en filteren in de wind te slaan, hebben we nog wel een tip die daar een beetje haaks op staat: be open minded. Natuurlijk is het te gek als je precies de vakantie vindt zoals jij het voor ogen had. Maar de kans is groot, dat je voor het meest perfecte plaatje toch ook een compromis zal moeten sluiten. ‘Op loopafstand van zee’ kan boven je budget uit komen. En wie gaat kamperen in Engeland moet het soms wat slechtere weer op de koop toenemen. Bedenk dus wat voor jou het allerbelangrijkste is en sta open voor een vakantie die niet aan al je wensen voldoet, maar er wel aardig bij in de buurt komt.

Zomervakantie  korting

Wat het budget betreft hebben we ook nog een tip: Goed zoeken loont. Voor een toffe zomervakantie betaal je niet per definitie de hoofdprijs, als je weet waar je moet zoeken. En wat dat betreft zit je hier bij ons goed. Wij houden alle zomervakantie korting goed in de gaten en zetten deze zomervakantie aanbiedingen op een rijtje. Want alles wat je met boeken bespaart…kun je tijdens je vakantie lekker uitgeven!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook