Zomersolden 2016 in volle gang

Laatste update op , door Thomas

Halverwege de maand juli is de zomersolden 2016 nog steeds op volle gang. In winkelstraten en webshops vliegt de korting je om de oren. Nog niet geprofiteerd van alle extra lage prijzen? Het kan nog tot en met 31 juli 2016!

Zomersolden: de tweede ronde

Nu bij iedere winkel de voorraad slinkt, stijgen de kortingen. (Web)winkeliers doen hun uiterste best om de zomermode van dit jaar nog aan de man te brengen en dat merk ja! Bij veel shops is inmiddels een tweede (of zelfs derde) afprijzing geweest. Hierdoor lopen de kortingen in sommige webshops op tot maar liefst 80%!

Klaar voor vakantie?

Al terug of op het punt om je koffers te pakken? Wie nog op vakantie gaat doet er goed aan vooraf nog de laatste zomermode te shoppen tijdens de zomersolden. Zomerse jurkjes, korte broeken, trendy t-shirts, tops en sandalen…alles wat je nodig hebt tijdens je zonvakantie mét korting. En ook aan de thuisblijvers is gedacht, met hoge kortingen op boeken, elektronica, zwembaden, trampolines en ander fijn buitenspeelgoed. Een beter moment om je zuurverdiende dubbel vakantiegeld uit te geven is er niet!

Alle korting op een rij

We benieuwd is naar de kortingen deze zomersolden is bij Het Nieuwsblad Kortingscodes aan het goede adres. We schreven er al eerder over in ons blog ‘Zomersolden 2016 in België: wanneer en hoeveel korting’. Daarnaast vind je je alle actuele kortingen op onze speciale Zomersolden actiepagina. Doe er je voordeel mee en scoor trendy mode, leuke accessoires en (buiten)speelgoed nog deze maand om te profiteren van lage prijzen en hoge korting.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook