Winter Solden 2017 België: data & tips

Laatste update op , door Thomas

Wie het maximale uit de solden 2017 wil halen, kan zich maar beter goed voorbereiden. In januari vliegen de solden koopjes je om de oren. Sla je slag, vul je garderobe en shop de leukste kleding aan voordelige prijzen. Als de feestdagen achter de rug zijn en we het nieuwe jaar zijn ingestapt, is het tijd voor winkeliers om de prijzen naar beneden te gooien. De datum wintersolden 2017 is:

3 januari – 31 januari 2017

Ontdek ons overzicht van alle kortingen tijdens de Solden:

Bekijk alle kortingen

Iedereen is fan van de wintersolden

Kleding, schoenen, accessoires, elektronica, entertainment…je kunt het zo gek niet verzinnen of het is afgeprijsd tijdens de wintersolden. Koopjes die, na de feestdagen, vaak als geroepen komen. Grote winkelketens en kleine boetiekjes, iedereen doet mee. Geen wonder dus dat je in januari zulke goede deals kunt scoren. Met zoveel aanbiedingen is het haast moeilijk om géén promo product te kopen. En zeg nou zelf, iedereen is toch dol op extra korting?

Het gemak van online solden shoppen

Met al die solden aanbiedingen is januari dus dé maand bij uitstek om de winkelstraten te trotseren en uitgebreid te shoppen. Toch kleven daar wel wat nadelen aan. De koopjes en acties wegen niet altijd op tegen koud winterweer, overvolle winkels en de rijen voor de pashokjes. Wat dat betreft ben je online stukken beter af! Ook tijdens de solden 2017 kun je in webshops terecht voor de beste aanbiedingen. Bijkomende voordelen: je kunt vanuit je luie zetel diverse shops afspeuren voor de allerbeste prijs én de kans op inmiddels uitverkochte producten is online kleiner dan in een lokaal filiaal in de dichtstbijzijnde stad. De moeite waard dus!

winter solden 2017

Waar vind je de beste kortingen?

Hoe langer je wacht, des te hoger de korting tijdens de solden. Helaas stijgt met wachten ook het risico op uitverkochte artikelen. Wil je iets persé hebben, dan moet je daar wel rekening mee houden. Heb je geduld? Dan kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst 75%! Ondertussen houden wij alle aanbiedingen goed voor je in de gaten, zodat we je op onze website altijd een actueel overzicht kunnen laten zien van de beste deals tijdens de wintersolden.

Tips voor zoveel mogelijk wintersolden voordeel

  • Zoek vooraf naar leuke kleding of producten die je tijdens de solden wilt kopen. Dat scheelt zoekwerk wanneer de solden eenmaal van start is.
  • Alle solden musthaves besteld? Bewaar dan je laatste beetje geld voor als de kortingen eind januari echt de pan uit rijzen. Dat is hét moment om nog wat koopjes te scoren die je eigenlijk niet nodig had…
  • Thuis kleding passen is zoveel fijner dan in overvolle winkels. Doe het echte winkelen daarom online en ga voor de gezelligheid (of voor inspiratie vóór de solden) naar de stad.
  • Bestel alles het liefst in meerdere maten en/of kleuren. Retour sturen is vaak gemakkelijk en je voorkomt hiermee dat je extra bestellingen moet plaatsen of dat de juiste maat inmiddels al is uitverkocht. Want dat zou jammer zijn!
  • Kijk altijd eerst even op onze website voor je online gaat shoppen. Wij verzamelen acties, aanbiedingen en kortingen op onze websites en helpen je op die manier te ontdekken waar jij met jouw aankoop het goedkoopste uit bent.
Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook