Wijn kopen online: een overzicht

Laatste update op , door Thomas

Een heerlijk glaasje wijn kan deugd doen na een lange dag werken of op een gezellig avondje in het weekend. Bovendien beweren wetenschappers al langer dat regelmatig een glas drinken, goed is voor de gezondheid. Een goed glas wijn hoeft niet duur te zijn. U hebt ongetwijfeld deze uitspraak al eerder gehoord. Of dit nu klopt of niet, je kan wijn voordelig online bestellen. Maar waar? Wij namen een kijkje bij de bekendste wijn webshops.

1. Wijnvoordeel

De webshop van Wijnvoordeel.be is ongetwijfeld de bekendste webshop om voordelig wijn te bestellen online. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten wijn én ook altijd interessante aanbiedingen. Daardoor vind je geregeld lekkere wijnen aan 50% korting! Naast het grote aanbod en de interessante promoties, hebben ze ook leuke extraatjes die ervoor zorgen dat online wijn kopen plezant én gemakkelijk is:

Zoek je de ideale wijn voor bij een lekker etentje of tijdens een bepaalde feestdag? Gebruik de Wijnkeuzehulp van Wijnvoordeel.be. Ontdek de beste wijntjes uit de klassieke wijnlanden als Frankrijk, Spanje en Italië tegen een prijsje in de afdeling ‘Topwijnen‘. Zin om iemand een origineel cadeau te doen of op zoek naar een leuk extraatje voor het volgende bedrijfsfeestje? Druk je eigen etiket op een fles wijn.

Tenslotte heb je nog de proefpakketten: ideaal om eens uitgebreid te proeven en wie weet jouw nieuwe favoriete wijn te ontdekken! Zo, dat lijkt me voldoende pleidooi om eens een kijkje te nemen bij Wijnvoordeel.be 😉 Bespaar ook nog eens extra met onze Wijnvoordeel kortingscodes.

2. Wijnbeurs

De Wijnbeurs staat tweede in het lijstje van online webshops om wijn te bestellen. Deze webshop heeft een iets beperktere doelgroep, waarbij ze vooral de focus leggen op mensen die een centje over hebben voor een goed glas wijn. Desondanks vind je er bekende, goede wijnen tegen relatief lage prijzen. Hun aanbod is ook bewonderenswaardig met landen als Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Chili, Australië, Argentinië en de Verenigde-Staten. Voor een degelijke Merlot, Pinot Noir of een Cabernet Sauvignon, breng je best een zoekje aan de Wijnbeurs. Bespaar net dat extraatje met onze (exclusieve) Wijnbeurs actiecodes.

3. Wijnoutlet

Numéro trois is de webshop van Wijnoutlet.be. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze shop gericht op het aanbieden van topwijnen tegen lage prijzen. Dankzij hun 24 uurs-deal en de kelderschatten, ontdek je hoge kortingen op de beste wijnen.

Voorgaande webshops zijn zowat de 3 grootste van het moment, wat betreft online wijn bestellen. Daarnaast heb je nog VillaVino, Vinoshop en Vinodirect. Drie wijnwinkels online die zeker ook de moeite zijn. Neem zeker eens een kijkje bij hun ‘promoties’ of ‘aanbiedingen’. Daar zit altijd wel iets leuk tussen!

Goedkope wijn bij HEMA

Tenslotte willen we toch ook even vermelden dat er ook wijn te koop is online, buiten de specifieke wijnshops. Zo kan je bijvoorbeeld heel eenvoudig een flesje wijn aan je winkelmandje bij HEMA toevoegen. Zo kan je jezelf een heerlijk glaasje wijn cadeau doen en bij je bestelling huishoudspulletjes voegen.

Geniet ervan!

PS: In onze categorie ‘Eten en drinken‘ vind je regelmatig een kortingscode voor een interessante korting op je bestelling wijn.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook