Vakantietip: Boek je hotel via de Trivago app

Laatste update op , door Thomas

Bij het boeken van je vakantie betaal je natuurlijk liever niet teveel. Maar hoe vind je nou het beste hotel, aan de beste prijs? Onze tip: Gebruik de Trivago app*. Met deze app beschik je altijd en overal over ’s werelds grootste zoekmachine voor hotels.

Wat heeft de Trivago app te bieden?

Met de Trivago app heb je toegang tot het aanbod van maar liefst 250 boekingssites. Hierdoor heb je de keuze uit ruim 1 miljoen hotels! In het zoekformulier vul je gemakkelijk in wat jouw vakantiebestemming is en op welke data je in een hotel wil verblijven. Trivago toont je dan het beste aanbod én vergelijkt hotelprijzen, zodat je nooit duurder uit bent dan nodig is.

Altijd en overal op de hoogte

Waar je ook bent, je smartphone gaat eigenlijk altijd met je mee. Dat betekent dat je via je smartphone ook altijd toegang kunt hebben tot het aanbod van Trivago. Handig als je bijvoorbeeld last-minute bedenkt dat je ergens wilt overnachten, je jouw vakantie met een paar nachtjes wil verlengen of wanneer je onderweg tóch nog even een extra stad of bezienswaardigheid wil bezoeken. Scoor met de Trivago app dan snel de beste hoteldeal en je zit gebakken!

Boek je hotel via de Trivago app!

>> DOWNLOAD DE TRIVAGO APP <<

Wat vind jij belangrijk?

Kies jij voor een hotelovernachting vooral voor luxe of hangt je keuze eerder af van de prijs en de locatie van een bestemming? In de app van Trivago kun je filters instellen voor prijs, afstand tot bepaalde locatie (zoals het strand of het centrum), het aantal sterren en de beschikbare faciliteiten. Trivago kiest dus niet wat het beste hotel voor jou is, maar jij! En dankzij meer dan 250 miljoen hotelrecensies van eerdere bezoekers, kun je zo goed mogelijk inschatten of het hotel van jouw keuze ook écht is wat jij er van verwacht.

Boek je verblijf direct online

Gevonden wat je zocht? Via de gekozen aanbieding kom je terecht op een boekingswebsite. Daar kun je de reservering afronden en jezelf verzekeren van een heerlijk verblijf aan de beste prijs. Even bellen met het hotel kan trouwens ook via de app, dat scheelt een hoop gedoe met het opzoeken van het juiste telefoonnummer.

Welk reisje ga jij als eerste boeken?

 

*De Trivago app is beschikbaar voor iOS en Android

 

 

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook