Vaderdag cadeautips (mét korting!)

Laatste update op , door Thomas

Op 19 juni 2016 is het zover: Vaderdag. Dé dag om je vader – of de vader van je kinderen – eens even extra te verwennen. Een ontbijt op bed is daarbij een goed begin. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Lees dan onze Vaderdag cadeautips en bestel je Vaderdag cadeau online met korting!

Cadeautip #1: Gadgets

Gadgets hebben een enorme aantrekkingskracht op vrijwel alle mannen. Telefoons en tablets, maar ook (mini)drones, foto- en videoapparatuur en alles wat je op afstand kunt besturen…ze zijn er dol op! Gadgets zijn meestal niet de meest goedkope cadeaus, maar succes is gegarandeerd.

Cadeautip #2: Gereedschap

In vrijwel de meeste gezinnen zijn de vaders degene die spullen bouwen en repareren. En ze vinden het nog leuk ook! Is er een stuk gereedschap aan vervanging toe of kijkt hij al maanden uit naar een geschikt moment om die nieuwe boormachine, elektrische zaag of andere tool te kopen? Doe hem dan een groot plezier en geef het als Vaderdag cadeau.

Cadeautip #3: Stoere sieraden

Bij sieraden denk je wellicht niet gelijk aan mannen. Toch zijn er prachtige, stoere accessoires verkrijgbaar voor mannen, zoals ringen en mooie leren armbanden. Met een inscriptie maak je dit Vaderdag cadeau persoonlijk en extra speciaal.

Cadeautip #4: Films & games

Een avondje ontspannen met een goede film of een te gekke nieuwe videogame. Hét cadeau bij uitstek voor vaders die toe zijn aan één of meerdere avondjes relaxen.

Cadeautip #5: Dagje uit

Wil je iets geven waar jullie met elkaar van kunnen genieten? Geef dan een cadeaubon voor een dagje uit cadeau! Je kunt van tevoren kiezen uit talloze bestemmingen en activiteiten, zoals pretparken, workshops of sport. Als afsluiting kunnen jullie lekker uit eten gaan en napraten over de gezellige dag die jullie gehad hebben. Een herinnering waar menig vader nog jarenlang met plezier aan terug zal denken!

Bestel je Vaderdag cadeau met korting

Bang dat een Vaderdag cadeau te duur is? Bij Het Nieuwsblad Kortingscodes vind je talloze kortingsacties en promotiecodes die er voor zorgen dat je jouw perfecte Vaderdag cadeau extra voordelig kunt bestellen.

 

 

 

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook