Shop je reisoutfit voor minder dan €100 bij Decathlon

Laatste update op , door Thomas

Waar je bij een strandvakantie slechts behoefte hebt aan badlakens, zonnebrandcrème en zwemspullen, zul je voor trektochten en avontuurlijke vakanties toch beter moeten voorbereiden! Dat geldt voor eventuele kampeerspullen en bagage, maar ook voor kleding. Tijdens lange wandeltochten en actieve vakanties moet kleding comfortabel zijn, geschikt voor de te verwachten temperaturen en eventueel waterdicht. Gelukkig heeft Decathlon een ruime collectie reiskleding aan aantrekkelijke prijzen. Zo ga je ook nog eens lekker voordelig op pad!

reisoutfit_overzicht

Een reisoutfit voor ieder klimaat

Of je nu in warm- of in koud weer reis, het is belangrijk dat je kleding lekker zit. Zorg er daarom voor dat je kleding aantrekt en meeneemt die niet knelt. Bij wisselende temperaturen is het bovendien handig dat je een extra laagje kleding mee hebt die je aan- of uit kunt trekken. Kies hiervoor iets van licht materiaal, zodat je geen zware jas of vest mee hoeft te sjouwen en deze ook gemakkelijk in je tas past. Een geschikte broek shop je bij Decathlon al vanaf €7, truien vanaf €9 en een (regen)jas kost slechts €15. Een goede reisoutfit hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

reisoutfit kleding Decathlon

Maak je reisoutfit compleet met stevige schoenen

Een vakantie op teenslippers klinkt misschien zalig, voor wie verre tochten gaat maken is het geen goed idee. Om je voeten te beschermen tegen blaren, prikkende planten en insecten is het aan te raden je reisoutfit af te maken met goede wandelschoenen. Deze geven je voeten ook een stuk meer comfort dan slippers of gympen en dat ga je merken!

Schoenen voor avontuurlijke reizen zijn er in allerlei soorten en maten. Voor erg warm weer zijn er goede wandelsandalen te koop. Bij koud weer en sneeuw bieden snowboots relaas. Voor de meeste trektochten kun je echter het beste uit de voeten met echte wandelschoenen. In de uitgebreide collectie reiskleding van Decathlon vind je zeker wat je zoekt. Het staat je uiteraard vrij om aan nieuwe wandelschoenen een fortuin uit te geven, maar voor wie liever een koopje scoort heeft Decathlon al wandelschoenen vanaf €13.

reisoutfit Decathlon

Reisoutfit voor iedere portemonnee

Door te besparen op je reisoutfit bij Decathlon, kun je geld in je zak houden om uit te geven tijdens je vakantie. Ook wanneer je nog andere reisattributen nodig hebt, zoals een tent, een zaklamp, een rugzak, enzovoorts, komt dit geld goed van pas. Shop je reisoutfit daarom voor minder dan €100 bij Decathlon en ga voordelig op reis. We zijn nu al benieuwd naar jouw meest spectaculaire verhaal bij thuiskomst!

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook