Griezelige pretparken tijdens Halloween

Laatste update op , door Thomas

Overgewaaid vanuit Amerika, wordt de laatste jaren in België ook steeds vaker Halloween gevierd. Gezellige verkleedfeesten, enge verhalen, spannende spooktochten en…griezelige pretparken! Ben jij niet bang voor enge monsters, zombies en ander gespuis? Lees dan in dit blog hoe jij de ultieme griezelervaring kunt beleven.

Walibi Halloween | 15 okt – 6 nov

Walibi staat al jaren lang met stip op 1 als het gaat om enge Halloween feestjes. Overdag een milde variant met goochelaars, mimes en clowns voor kleine bezoekers. In de donkere avond nemen monsters, zombies en andere slechteriken het park over en ben je niet meer veilig! Echte helden laten tijdens hun bezoek de achtbaan even links liggen en kiezen voor een spookhuis. Nog nooit was een bezoek aan Walibi zó eng…

>> Bestel met korting tickets voor Walibi België <<

Bobbejaanland Halloween | 15 okt – 6 nov

Familiepark Bobbejaanland is het hele jaar door het ‘plezantste land’. Dat is tijdens Halloween wel even anders! Geen vriendelijke gezichten, maar bloeddorstige freaks en gewetenloze monsters. Er zijn speciale shows, diverse doolhoven en 2 scarezones. Gratis nachtmerries voor iedereen in Bobbejaanland!

>> Bestel met korting tickets voor Bobbejaanland <<

Toverland Halloween | 26-30 okt

Het altijd gezellige Toverland is overgenomen door angstaanjagende figuren met maar één doel: jou de stuipen op het lijf jagen! In verschillende scarezones – met ieder een eigen thema – tref je enge figuren, spannende verlichting en griezelige muziek.  Durf jij het aan om Toverland tijdens de Halloween Nights te bezoeken?

>> Bestel met korting tickets voor Toverland <<

Bellewaerde Halloween | 15 okt – 6 nov

Speciaal voor Halloween wordt Bellewaerde bezocht door Don Eduardo de los Muertos. En hij komt niet alleen! Samen met trollen, heksen, zombies, moordlustige figuren en krankzinnige kampeerders veranderd hij Bellewaerde in een schrikwekkend attractiepark tijdens Fiësta Mortal. Voor wie het overleeft zal het een feest zijn om nooit te vergeten…

>> Bestel met korting tickets voor Bellewaerde <<

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook