Film kijken? Dat doe je thuis!

Laatste update op , door Thomas

Heb je de nieuwste Star Wars film al gezien? Het geluid, de special effects en de 3d beelden waren overweldigend op het grote bioscoopscherm. Fantastisch! Typisch een film die je echt in de bioscoop wil bekijken. Toch zijn dat vaak maar uitzonderingen. De meeste films doen het namelijk ook heel erg goed op je eigen televisie. Écht relaxed film kijken, doe je dus lekker thuis. In dit blog 5 tips voor een geslaagd filmavondje.

Kies een toffe film

Een geslaagde filmavond staat of valt natuurlijk met de keuze van de film. En keuze is er genoeg! Check de DVD’s in je kast, bestel online een nieuwe film of kies uit het enorme aanbod van Netflix. Comedies, romantische drama’s, actiefilms, horror. Zorg dat je iets kiest uit een genre dat jij én je vrienden leuk vinden. Twijfel je over een film? Lees dan eens wat recensies om te zien wat anderen er van vonden.

Nodig je vrienden uit

In het kader van ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’ zeggen wij: nodig je vrienden uit! Of plan een filmavondje met je gezin. Samen film kijken en nakletsen maakt het een extra gezellige avond.

Een relaxte thuisbioscoop

Je zetels thuis zitten natuurlijk niet hetzelfde als die in de bioscoop. Maar misschien zit je thuis wel stukken beter! Met zachte kussens en warme dekentjes maak je fijne zitplaatsen voor jezelf en je gasten. Zet bijzettafeltjes neer voor drankjes en eventueel een paar voetenbankjes voor wie na een lange dag de voetjes omhoog wil.

Pyjamabroeken en pantoffels

Vergeet je strakke skinnyjeans en je stijlvolle blouse. Tijdens een filmavond wil je vooral ontspannen. Trek daarom iets makkelijks aan zoals een joggingbroek met warme trui of je favoriete t-shirt. Je mooie nieuwe pumps kunnen ook in de kast blijven. Een film kijk je met warme pantoffels aan je voeten.

Lekker snacken

Een filmavondje en popcorn zijn (in ieder geval in de bioscoop) onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Andere aanraders zijn  chips, frisdrank en borrelnootjes. Voor de wat grotere trek kun je tijdens de film natuurlijk ook een lekkere pizza laten bezorgen!

Alles gereed? Maak er een gezellige avond van!

 

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook